Veterinarsko trgovački obrt

“PAVEŠIĆ”

K-Laser_Logo

Napredno odstranjivanje boli

rtg

RTG
s digitalizacijom

grossbritannienk3

AMBULANTA
KRASICA 164/a
TEL. 766-622

Radno vrijeme
PON i PET.
8:00-14:00
UTO, SRI, ČET
14:00-19:00
SUB zatvoreno

PET SHOP
KRASICA 164/a
TEL. 766-519

Radno vrijeme
PON i PET.
8:00-15:00
UTO, SRI, ČET
13:00-19:30
SUB 8:00-12:0o

Moguće plaćanje karticama:

maestro

K-Laser

    Novost u našoj veterinarskoj ambulanti koja nam omogućava da Vašem kućnom ljubimcu pomognemo na siguran i učinkovit način, bez lijekova ili uz najmanju moguću upotrebu istih, već o stanju pacijenta. Tetapija laserom bazirana je na biostimulacijskim procesima u proizvodnji stanične energije poglavito bolesnih stanica na način da višestruko povećava propusnost stanične membrane.Na taj način ,poboljšavamo razmjenu hranjivih i otpadnih tvari preko stanične membrane, poboljšava se prokrvljenost i elastičnost ozljeđenih tkiva, što ima direktan učinak na brzinu i kvalitetu lječenja. Trepija laserom modulira bol i smanjuje upalne procese, znatno ubrzava liječenje akutnih ozljeda ali pomaže i kod liječenja kroničnih artritisa, tendinitisa, displazije itd...
    K-Laser četvrte generacije kakav mi koristimo u našoj ambulanti je visoke snage, ,producira veliku energiju po jedinici vremena, te može liječiti veliku površinu na tijelu Vašeg ljubimca u vrlo kratkom vremenu od samo nekoliko minuta. Pacijenti već nakon prvog tretmana osjete poboljšanje te slobodnije pristupaju daljnjoj terapiji. Terapija se provodi u intervalima u pravilu do šest tretmana u razdoblju od tri tjedna ,naravno sa individualnim pristupom. Tretmani su klasificirani po dužini na način da u već zadane parametre na uređaju unesemo podatke o pacijentu i bolesnom tkivu čijem liječenju pristupamo i traju u vremenu 2-8 minuta već kako to uređaj definira.
    Dokazani pozitivni učinci terapije laserom::

 • Protuupalno djelovanje
 • Protiv bolova - analgetsko djelovanje
 • Ubrzano zacjeljivanje tkiva
 • Poboljšana prokrvljenost - vaskularna aktivnost
 • Povećana metabolička aktivnost
 • Umanjeno stvaranje vlaknastog tkiva
 • Poboljšava aktivnost živaca, a time i rad mišića nakon ozljeda
 • Povoljan učinak na cjelokupni imunološki sustav
 • Potiče brže zacjeljivanje rana, umanjuje ožiljno vezivno tkivo
 • Ubrzava cijeljenje pri traumatskim ozljedama (frakture kostiju, isčašenja, nagnječenja), svih oblika rana nastalih traumom, a posebice post operativnih rana.
   

Primjeri primjene

DSC00269
DSC00699

   Copyrigh 2015. © Veterinarska Pavešić Krasica